top of page

Biodanza

mozgás- és táncterápia

Hogyan kerülhetsz kapcsolatba önmagaddal? Hogyan kapcsolódhatsz őszintén és mélyen másokkal? Önismeretedet sok módon fejlesztheted: beszélgetve, meditálva, a természetben sétálva…

A biodanza foglalkozásokon a testünk szól hozzánk. Ez egy olyan önismereti út, ahol a mozgáson keresztül tapasztalsz. Nincsenek elsajátítandó tánclépések, csak az fontos, mit érzel mozgás közben és azt mennyire vagy képes átélni. A mozdulatok által eddig nem tudatosított tapaszta-latok tárulhatnak fel előtted. Új perspektívából láthatsz rá az életedre, így harmóniába kerülhetsz önmagaddal és másokkal.

Szavak nélkül oldódhatnak lelki blokkjaid és a foglalkozások során képessé válhatsz arra, hogy megéld az életedet teljes valójában, feldolgozd a nehezet, elmerülj az élvezetesben, életed örömteli pillanataiban.

A csoportos foglalkozásokon egymásra is hatással vagyunk. Önmagadnak, önmagadért táncolsz de a többiek közelsége is hozzájárul lelki egyensúlyod megtalálásához. 

biodanza_inside2.jpg

Csillagporból vagy.

Képességed a ragyogásra éppoly határtalan, mint a téged körülvevő galaxisoké.

Energia vagy, belső tüzed,

melegséged sugárzik.

Gyere és próbáld ki, milyen önfeledten mozogni!

Időpont:         2023. február 12.    16:00-18:00

Helyszín:        Yoginside Studio

                          Budapest, Vámház krt. 4.

Belépődíj:      1500-2000 Ft (pénztárcádtól függően)

A biodanza szó a görög bio (élet) és az olasz danza (tánc) szavakból tevődik össze, azt jelenti, „az élet tánca”. A módszert Rolando Toro Araneda chilei pszichológus fejlesztette, aki felfedezte, hogy precizen válogatott és felépített zenével, mozgásos gyakorlatokkal és a csoport erejével megteremtődhet a harmónia, változás érhető el az emberi lélekben.

Február: Tavaszváró - rejtett lelki tartalékaink

Jelezd kérlek, hogy részt veszel

       Facebook meghívón jelölve

       írj Viberen vagy Whatsappon: +36 30 881 7300  

       vagy írj e-mailt: vannaidorka@gmail.com

Ez egy nyitott csoport, ha még sosem voltál biodanza órán, ez egy jó alkalom, hogy kipróbáld.

Hozz váltóruhát, amiben kényelmesen tudsz mozogni és egy nem csúszós zoknit vagy legyél mezítláb.

biodanza_inside.jpg

Miért biodanza?

Spanyolországban éltem 2016-ban, ott ismerkedtem meg a biodanzával. Kerestem valamit, ami ellazít a nap végén és több mint egy egyszerű táncóra. Találtam egy biodanza csoportot, az első órára a kíváncsiság vitt el, fogalmam se volt mire számítsak.

A foglalkozások után hazafelé a felszabadultság, az öröm és az élet szeretete járt át, feltöltődtem energiával. Ezeket az erős pozitív érzelmeket, amiket a foglalkozások után tapasztaltam, életem során csak ritkán éltem meg és mindig valami vagy valaki hatására, magamtól vagy magamból nem tudtam előhívni őket azelőtt.

Így nem volt kérdés, hogy beiratkozom a képzésre és hazahozom Magyarországra, hogy itthon is létrejöhessen biodanza csoport, akik a mozgás erejével és egymás támogatásával kiegyensúlyozottabb, örömtelibb életet élhetnek.

A biodanza facilitátor-képzés hároméves. A pandémia miatt halasztanom kellett a londoni órákat, de ma már a képzés végén járok. Most a gyakorlati időmet töltöm, 2023. folyamán szerzem meg hivatalosan is a képesítésemet.

bottom of page